Welkom

Zeg “hola” tegen de steenbokken! in dit fantastische huis met fenomenaal uitzicht op 650 meter hoogte in het binnenland van Valencia, Spanje.

Rust, natuur, zwembad, wifi

Casa Lo Es huren?

Je wilt een vakantiehuis in Valencia huren? Dan is de prachtige villa Casa Lo Es iets voor jou! Met de huur kies je voor de luxe van een compleet en mooi ingericht huis met daarnaast alle mogelijkheden om afstand te nemen van drukte en lawaai. 

De prijzen en beschikbaarheid zijn te bekijken en de villa is te boeken op deze site!

Even ben ik stil als ik het uitzicht zie vanaf het landelijke vakantiehuis Casa Lo Es in het binnenland van Valencia. Om me heen zie ik niets dan bergen en dalen. Wat een paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers is dit Nederlandse vakantiehuis in het binnenland van Spanje! En dat op nog geen uur rijden van Valencia stad en het vliegveld van Valencia!

Ria Poulsen – spanjevoorjou.com

Wat mensen zeggen

De plek voor rust met een adembenemend uitzicht!

5,0 rating
26 augustus 2020

Na maanden van hard werken en zwoegen tijdens de coronacrisis, waren we echt aan vakantie toe!
Even waren we aan het twijfelen of we zo ver wilde reizen voor een huisje, maar eenmaal de foto’s en video vooraf te hebben gezien was er nauwelijks nog twijfel. Tot de dag van vertrek uit Nederland was het nog spannend en hoopten we geen negatief reisadvies te krijgen.
Nu twee weken laten kunnen we mededelen dat het ons is gegund, we hebben een prachtige vakantie en tijd achter de rug in Casa Lo-Es. Een leuk huisje op een prachtige plek met adembenemend uitzicht. De weg omhoog vanaf Bunol en Macastre was al geweldig en het hoogtepunt van onze reis hiernaartoe was echt het moment dat we aankwamen bij het huisje. We waren allemaal stil in de auto (inclusief de kinderen).
Het huis is onwijs koel en je hoeft niet bang te zijn voor hitte. Het zwembad is heerlijk en groot genoeg met ook weer een prachtig uitzicht. Je hebt genoeg schaduwplekken in de omgeving. En op nog geen uurtje rijden ben je al in hartje Valencia voor een leuke dagtrip. Maar vergeet niet het plaatsje Bunol, waar je heerlijk een terrasje kunt pakken en van de mooie historische omgeving kunt genieten.
Loes is echt een onwijs lieve gastvrouw, gewoon een echte moeder! Ze staat voor je klaar als er wat is en bemoeit zich nergens mee. Ze respecteert je privacy en het feit dat ze dichtbij woont is alleen maar een voordeel. Zo kun je haar wat vragen als dat nodig is.
Je wordt hier echt gedwongen om van de rust en natuur te genieten. Gewoon even niks en tijd voor jezelf en je gezin. Na dit meegemaakt te hebben wil ik zeker weten nog een keer of vaker terug komen.
We hebben een onwijs fijne tijd achter de rug!
Loes, bedankt voor alles en tot ziens.

Youssef

Over Loes 

Ik ben Loes Scheers. In 2010 bezocht ik de plek waar dit huis staat en werd op slag verliefd. Gelegen op een berg met uitzicht over het dal. Het huis zelf was in onbewoonbare staat. Ik heb het gekocht en laten verbouwen tot een luxe ruime villa die van alle gemakken is voorzien.

De rust, natuur en prachtige vergezichten inspireerden mij tot de naam Lo Es. Lo Es is Spaans voor ”Dat wat is”.

De Villa

De villa met zwembad is aangenaam en van alle gemakken voorzien. Het ligt boven een dal en heeft daarom vanaf elke steen een geweldig uitzicht. Samen met de grote terrassen en een buitenkeuken is Casa Lo Es een heerlijke plek om te vertoeven! Samen of alleen.

Dos Aguas

Casa Lo Es ligt in het bergachtige achterland van Valencia. Dichtbij het pittoreske en oorspronkelijke dorpje Dos Aguas. Dit dorpje is het dichtsbijzijnde en telt nog geen 400 inwonersToch heeft het een supermarktje en een bakkertje, beiden niet groter dan een huiskamer maar waar je ongelooflijk veel kunt kopen. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Niemand heeft haast of maakt zich druk.

Graag iets heel anders doen?

U kunt bij Casa Lo Es ook terecht voor een creatieve workshop, ontspan-workshop en meer! Het afwisselende aanbod met bijzondere workshops varieert van keramiek tot IDO-drums of bezinningsweek.

Op de workshop-pagina’s kunt u de periode, tarieven en details bekijken van de betreffende workshop.

DutchEnglishGermanSpanish