Welkom

Zeg “hola” tegen de steenbokken! in dit fantastische huis met fenomenaal uitzicht op 650 meter hoogte in het binnenland van Valencia, Spanje.

Rust, natuur, zwembad, wifi

Casa Lo Es huren?

Je wilt een vakantiehuis in Valencia huren? Dan is de prachtige villa Casa Lo Es iets voor jou! Met de huur kies je voor de luxe van een compleet en mooi ingericht huis met daarnaast alle mogelijkheden om afstand te nemen van drukte en lawaai. 

De prijzen en beschikbaarheid zijn te bekijken en de villa is te boeken op deze site!

Even ben ik stil als ik het uitzicht zie vanaf het landelijke vakantiehuis Casa Lo Es in het binnenland van Valencia. Om me heen zie ik niets dan bergen en dalen. Wat een paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers is dit Nederlandse vakantiehuis in het binnenland van Spanje! En dat op nog geen uur rijden van Valencia stad en het vliegveld van Valencia!

Ria Poulsen – spanjevoorjou.com

Wat mensen zeggen

Fantastisch! Echt een aanrader!

5,0 rating
9 augustus 2020

Casa lo-es is rustig gelegen met een geweldig uitzicht! Vanaf het balkon en uit het zwembad kijk je zonder belemmeringen uit over de prachtige bergachtige natuur. Het heerlijk grote huis is van alle gemakken voorzien en is heerlijk koel.
Wij hadden met ons gezin (3 kinderen, 16, 12 en 10 jaar) het gehele huis tot onze beschikking. Veel privacy met het privé zwembad en de binnenplaats met een buitenkeuken waar je heerlijk kunt zitten in de zwoele zomeravonden. De buitenkeuken is naast de BBQ zelfs voorzien van een kookplaat en een kleine gasoven.
In de omgeving kun je heerlijk wandelen, naar onder andere het kleine plaatsje Dos Aguas of voor de meer ervaren wandelaar de lange tocht naar de stuwdam.
Loes staat altijd voor je klaar met tips en advies. Een leuke, lieve en gezellige gastvrouw!
Wij hebben enorm genoten van de rust en de omgeving en hopen zeker nog eens terug te gaan naar Casa lo-es.
Echt een aanrader!
Fam vd Geer
(15/7 tm 31/7/2020)

Fam van de Geer

Over Loes 

Ik ben Loes Scheers. In 2010 bezocht ik de plek waar dit huis staat en werd op slag verliefd. Gelegen op een berg met uitzicht over het dal. Het huis zelf was in onbewoonbare staat. Ik heb het gekocht en laten verbouwen tot een luxe ruime villa die van alle gemakken is voorzien.

De rust, natuur en prachtige vergezichten inspireerden mij tot de naam Lo Es. Lo Es is Spaans voor ”Dat wat is”.

De Villa

De villa met zwembad is aangenaam en van alle gemakken voorzien. Het ligt boven een dal en heeft daarom vanaf elke steen een geweldig uitzicht. Samen met de grote terrassen en een buitenkeuken is Casa Lo Es een heerlijke plek om te vertoeven! Samen of alleen.

Dos Aguas

Casa Lo Es ligt in het bergachtige achterland van Valencia. Dichtbij het pittoreske en oorspronkelijke dorpje Dos Aguas. Dit dorpje is het dichtsbijzijnde en telt nog geen 400 inwonersToch heeft het een supermarktje en een bakkertje, beiden niet groter dan een huiskamer maar waar je ongelooflijk veel kunt kopen. Het is alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Niemand heeft haast of maakt zich druk.

Graag iets heel anders doen?

U kunt bij Casa Lo Es ook terecht voor een creatieve workshop, ontspan-workshop en meer! Het afwisselende aanbod met bijzondere workshops varieert van keramiek tot IDO-drums of bezinningsweek.

Op de workshop-pagina’s kunt u de periode, tarieven en details bekijken van de betreffende workshop.

DutchEnglishGermanSpanish