Accommodatie

Doordat het huis over 2 verdiepingen beschikt is het uitermate geschikt om ‘samen maar toch apart’ te genieten van de vakantie. Het balkon is half overdekt en ruim genoeg om samen te eten en ‘s avonds na te genieten. Eten kun je uiteraard ook in de buitenkeuken aan de andere kant van het huis. Het huis ligt aan een ‘mirador’ en het uitzicht vanuit het huis is adembenemend. Het steeds wisselende berglandschap verveelt geen moment en je voelt je één met de natuur. De ‘tuin’ bestaat uit meer dan 14.000 m² ongecultiveerd berglandschap waar je met een beetje geluk steenbokken kunt zien. Als je voor dit huis kiest, kies je voor de luxe van een compleet en mooi ingericht huis met daarnaast alle mogelijkheden om afstand te nemen van drukte en lawaai.

De villa kan 4-6 personen huisvesten. Vanwege de grote hoogte en het bewust vermijden van veel afrasteringen is dit huis echter niet zo geschikt voor kleine kinderen.


Begane grond

Op de begane grond is een ruime open keuken met een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon met fantastisch uitzicht over het dal.

Verder vindt u hier 2×2 pers slaapkamers en 2 badkamers met toilet, waarvan één en-suite en met toegang tot het balkon.


Benedenverdieping

Op de benedenverdieping bevindt zich een kamer ingericht met slaap-sofa′s, die daardoor als extra slaap- of zitkamer dienst kan doen.

De derde slaapkamer bevindt zich ook beneden, het is een ruime twee persoonskamer en voorzien van schuifdeuren naar een eigen terras. Ook is er een aparte badkamer en toilet aanwezig.


Erf

Het erf bestaat uit een grote binnenplaats met gezellige zithoeken en schaduwrijke plekken.

Het zwembad geeft in de warme maanden een heerlijke verkoeling en in het voorjaar kun je overal genieten van de kruiden en bloemen die van nature aanwezig zijn.

Meer dan 500 jaar oud, deze Algarrobo, ook wel bekend als “arbol del amor” (boom der liefde) is onze trots en blikvanger.

Extra faciliteiten

  • Vanuit de plaatselijke winkel Dos Aguas is het mogelijk om boodschappen te laten bezorgen;
  • Elke dag vers brood bij het ontbijt;
  • Typisch Spaanse maaltijden bereid aan huis;
  • Maaltijden laten bezorgen;
  • Wifi

Deze faciliteiten zijn mogelijk in overleg en er worden apart kosten voor in rekening gebracht. 

Beschikbaarheid

DutchEnglishGermanSpanish