Taiko drumming!

Japans trommelen onder de Spaanse zon? Dit is je kans!

Taiko betekent in het Japans ‘trommel’. Japanse trommels worden op een fysiek zeer intensieve manier bespeeld. Grote trommels en dikke stokken kenmerken deze spectaculaire trommelstijl.

In 2020 organiseert Erwin Oudshoorn in samenwerking met Taikoschool House Of Circles opnieuw een aantal Taiko workshops in Spanje.

Wil je jezelf eens echt uitdagen en je comfortzone verlaten, ga dan gewoon mee! Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met trommelen. Doe het gewoon!

Deze eerstkomende week zal plaatsvinden in de periode van vrijdag 22 mei t/m donderdag 28 mei 2020

Wat kun je verwachten?

Deze ‘doe-vakantie’ zit bomvol activiteiten die je fysiek en mentaal uitdagen. Een week lang wordt je ondergedompeld in Japans drummen, lekker eten, een prachtige omgeving en mooi weer. Daarnaast is er ook voldoende plek en ruimte om een moment voor jezelf te pakken.

Waar?

Onze workshoplocatie bevind zich bovenop een bergtop in de bergen van Valencia. Hierdoor heb je een fantastisch uitzicht op het dal. We verblijven in Casa Lo-Es. Hier vinden we een goed ingerichte keuken, heerlijke slaapplekken en een mooi zwembad.

Door wie?

Erwin Oudshoorn, artistiek leider van Circle Percussion en bedenker en oprichter van IDÕ Drum Workouts speelt zo’n 30 jaar op Japanse trommels en geeft nu al 17 jaar Taiko workshops in Spanje. Hij heeft zijn jarenlange taikotraining voornamelijk gehad bij meesters uit de stal van de befaamde Japanse taikogroep KODÕ.

Marit Oudshoorn, dochter van… Taiko member van Circle Percussion en in opleiding bij verschillende (Japanse) Taikomeesters. Marit is zeer bevlogen en gepassioneerd en vult de trainingen op een mooie manier aan.

Voor wie?

Je hebt geen muzikale achtergrond of sportervaring nodig. Je niveau is van ondergeschikt belang. Iedere deelnemer traint op zijn of haar eigen level. Er is ruimte voor individuele aandacht en we spelen in op je mogelijkheden en wensen.

Ga mee!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Erwin (whatsapp: +316 2223 9751) Het aantal plaatsen is beperkt.

Algemene informatie

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 12.

De kosten zijn: € 890,-. Hierbij is inbegrepen: – de workshops – maaltijden – huisvesting. – Transfer Valencia Airport naar de workshoplocatie

De prijs is exclusief de (vlieg) reis naar Valencia. Wij pikken je op vanaf Valencia Airport.

Plaats: Casa Lo-Es, Dos Aguas, Valencia, Spanje.

Periode: 22 t/m 28 mei 2020.

Contactinformatie

Erwin Oudshoorn +316 2223 9751 ( liefst via Whatsapp) erwin@drumworkouts.nl

links

www.lo-es.nl www.circlepercussion.nl www.idodrumworkouts.nl www.houseofcircles.nl

i

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Erwin Oudshoorn
Trainer

Marit Oudshoorn
Assistant trainer

Agenda 2020

Taiko Drumming
22 t/m 28 mei 2020

Aandacht op de Japanse manier
16 t/m 25 september 2020

Taiko Bootcamp
10 t/m 16 oktober 2020

DutchEnglishGermanSpanish