Workshop pyrografie

Brand je eigen portret in hout of leg je ziel (en zaligheid) in het maken van een mandala. Maak je hoofd leeg tijdens deze haast meditatieve kunstvorm en onderga de natuur als inspiratiebron op deze prachtige plek, bovenop een berg in Valencia.

Even voorstellen:

Ik ben Bjorn Martinez. Organisator en je begeleider tijdens de pyrografie lessen. Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met het zoeken naar verschillende  uitingsvormen in de kunst . De laatste 5 jaar heb ik me in het bijzonder toegelegd op de pyrografie. Veel van mijn werk is geïnspireerd op de natuur maar ook op het maken van portretten.De welhaast meditatieve manier van werken in de pyrografie en het gebruik van het natuurlijke materiaal hout inspireert ook menigeen tot het maken van mandala’s.

Om alvast wat inspiratie op te doen zie je hieronder enkele voorbeelden van wat ik gemaakt heb.

Ik wil mijn passie voor pyrografie met je delen en je stapsgewijs meenemen naar een resultaat waar je met trots naar kijkt en met heel veel plezier aan terug denkt.

Hoe?

Voor deze workshop hoef je geen enkele ervaring met pyrografie te hebben. Je wordt door mij stapsgewijs meegenomen op deze ontdekkingstocht en maakt op dag 1 al je eerste werkstuk.

Elke ochtend wordt je gedurende 3 uur intensief begeleid en is er veel aandacht voor het tempo waarin jij je wilt ontwikkelen.

Het materiaal en het gereedschap dat je gebruikt is allemaal aanwezig. De werkstukken kunnen aan het eind van de workshop meegenomen worden naar huis.

Heerlijk Spaans koken? Dat kan!

De maaltijden worden verzorgd door Merche. Zij is niet alleen mijn moeder maar ook een uitmuntende kokkin. Wil je van haar het vak leren in het maken van typisch spaanse maaltijden dan leert ze je met liefde en enthousiasme de geheimen van het vak.

Daarnaast is er volop gelegenheid om lekker je eigen gang te gaan. Je kunt verder met je eigen werkstuk of gewoon genieten in of aan het zwembad, een partijtje Jeu de Boules of gewoon lekker wandelen. De workshop kan trouwens een heel internationaal tintje krijgen want hij wordt ook aangeboden aan Spaanse deelnemers. Dus dé manier om je te verdiepen in de spaanse cultuur. En andersom ook natuurlijk. De voertaal tijdens de cursus is engels.

Algemene informatie

Kosten van deze workshop zijn 575 euro

Wanneer?
1 t/m 4 september 2020

Er geld een minimum deelname van 4 personen, bij minder gaat de cursus niet door!

Inbegrepen:

  • 3 vers bereide spaanse maaltijden per dag
  • Onbeperkt thee en koffie en water, sinaasappelsap
  • Minimaal 3 uur p/d begeleiding  in pyrogravure.
  • 5 dagen gebruik van dag- en nacht accommodatie  in Casa Lo Es
    ( op basis van 2 pers kamer)
  • Transfer van airport Valencia naar casa lo es en vice versa

Niet inbegrepen:

  • Vliegticket
  • Frisdrank/alcoholische drank
  • Snacks tussendoor

Contactinformatie

Wil je je opgeven voor deze cursus , stuur dan een mailtje naar bjorn.pyrography.art@gmail.com

Op mijn blogpagina staat meer over wie ik ben en wat ik maak..
https://bjornpyrography.art.blog/

Telefoon nr: +34 673 243 054
Let op: Dit is een Spaans nummer en Englisch spoken

DutchEnglishGermanSpanish