Het basis-concept is eenvoudig….

Het bedrag voor het huren van de dag- en nachtaccommodatie is 35 euro per dag per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Het minimum aantal personen is 4 en er kunnen maximaal 8 personen in het huis verblijven.
Bij de huur is inbegrepen: gebruik van alle dag- en nachtfaciliteiten, elektriciteit- en watergebruik, bed-,bad- en keukenlinnen. Jouw deelnemers kunnen ook van de mogelijkheid gebruik maken om het verblijf na de workshop te verlengen met 1 week voor 30 euro per dag per persoon. Dit aanbod geldt bij een minimum aantal van 4 personen.

Als coach ben je vrij om je eigen prijs te bepalen voor de workshop.
Zorg zelf voor een goede kwaliteit/prijsverhouding tegen een marktconforme prijs. Te goedkoop maakt kwaliteit ongeloofwaardig, te duur levert onvoldoende deelnemers op.

Wil je de maaltijden niet zelf organiseren maar door mij laten verzorgen? Met behulp van de lokale bevolking zorg ik er voor dat er lekkere typisch spaanse maaltijden bereid worden of Hollandse maaltijden al dan niet met spaans tintje.
Een volledig cateringarrangement ( 3 Maaltijden per dag) kan geleverd worden voor 15 euro per dag/ per persoon.
Liever er op uit voor de maaltijd? In de bar/restaurants worden 3 gangen dagmenu’s aangeboden voor 10 euro p/p . Vaak ook nog inclusief drank. Maar ook voor echt goede restaurants om een keer echt lekker uit te kunnen eten ben je bij mij aan het goede adres. Bijna alles uitgeprobeerd en een paar favorieten overgehouden die werkelijk de moeite waard zijn.

Ook de transfer van en naar het vliegveld kan door mij georganiseerd worden. Kosten: 50 euro retour p/p.

Wil je zelf een auto huren en hulp nodig. Geen probleem. Ik help je er graag bij.

Excursies/wandelingen maken als onderdeel van je programma? Bespreek met mij de wensen en ik zorg ervoor dat je ter afwisseling van je eigen programma, je deelnemers tochten/excursies kunt aanbieden die de moeite waard zijn.

Mocht je besluiten om de uitdaging aan te gaan, dan wordt je programma met alle gegevens op mijn website geplaatst.
Als je dit wilt, wordt er door mij ook op andere sites promotie verricht om voor jouw programma deelnemers te werven.

Geinteresseerd? Vragen? Mail of whats app bel me! Tel: 0034 635424095. Mailadres: info@lo-es.nl

DutchEnglishGermanSpanish