Cursus: Waar sta jij? En nu..?

Op welk kruispunt in je leven sta jij?  En nu……?

Soms is het goed om letterlijk op reis te gaan met de vraag ‘Wat nu’……?

Als je met ons op reis gaat waar gaat je reis dan naartoe?

Spanje, Dos Aguas, rondom de bergen bij Valencia een prachtige natuur, waar je vroeg in de ochtend de steenbokken nog kunt zien, waar de energie je draagt, als moeder aarde.

Een prachtige plek waar je kunt vertragen en in de stilte antwoorden de kans geeft om naar je toe te reizen. http://omgeving

Programma

Tijdens deze week willen wij beginnen met stil te staan bij jouw kruispunt om van daaruit te ontdekken welke beweging er ontstaat. Via individuele (coachings)gesprekken, gevarieerde oefeningen en met vragen die wij jou meegeven, willen wij jou ondersteunen om zicht te krijgen op jouw bestemming.

Wij hebben veel samengewerkt en intensieve ervaring opgedaan.

Voor deze week hebben we gekozen voor een groepsgrootte van maximaal 6 deelnemers omdat wij de persoonlijke aandacht essentieel vinden.

Intensief en ontspannen, met passie en plezier met volop ruimte om te reflecteren in een vertrouwde sfeer, dat is de wijze waarop wij de groep willen faciliteren om diepere inzichten te ontwikkelen.

   Lia Molendijk.

tel: 0643260865. email: molendijklia@gmail.com

Ik woon in een mooi dorp aan de IJssel, het wonen zo dichtbij de rivier brengt mij elke dag inzicht dat hoe dichter we bij de natuur komen, hoe dichter we ook bij onszelf komen. Woorden , die bij mij horen zijn: inlevingsvermogen, werken vanuit mijn hart, betrokkenheid. In verbinding blijven met je hart, de natuur en elke dag verwelkomen wat op je pad komt.Wat heb ik tot nu toe gedaan? Als een rode draad door mijn loopbaan loopt de ontwikkeling van mensen, teams en het begeleiden van veranderingstrajecten. Daarnaast ben ik ook trainer mindfulness en coach. Belangrijk is voor mij dat de eigen verantwoordelijkheid bij de mensen blijft. Een ieder loopt het pad zijn zijn eigen tempo en ieder mens heeft een eigen ritme. Ik vind het daarnaast belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. De meeste voldoening haal ik uit het enthousiasmeren van mensen, het samen zoeken naar bestemming.

  Harvey de la Rambelje.

tel: 0634714294. email: h.rambelje@kpn.nl

Mijn roots liggen in het oosten van de wereld in het voormalig Nederland-Indie. Ik ben als 7 jarig kind naar Nederland gekomen. Met beide werelden voel ik mij verbonden. Het Oosterse deel van het relativeren, de wijsheid, het accepteren en met de stroom meegaan. Het westerse deel van het analyseren, de onafhankelijkheid, het realisme en de doelgerichtheid. Mijn motto is ‘Waar een wil is, ontstaat een weg’. Mijn passie is om mensen die op een kruispunt in hun leven staan (vaak niet gewenst zoals bij een burnout, conflicten, verlies van dierbaren, gebrek aan vitaliteit en passie etc.), te begeleiden op zoek naar nieuwe en of andere inzichten en perspectieven.Ik heb opleidingen gevolgd en certificeringen behaald op het gebied van coaching, loopbaanadvisering en psychologisch testmateriaal (zie mijn site: www.rambelje.nl)

Datum: 5 – 10 november 2018.

De beste optie is om via Amsterdam Schiphol te vertrekken met Transavia.

Maandag 5 november: vertrek 17.35 uur – aankomst 20.00 uur / vluchtnummer HV6331 (€ 49)

Terug op zondag 10 november: vertrek 10.25 uur aankomst 13.05 uur / vluchtnummer HV 6332 (¢ 49).

Hoe er rekening mee dat er toeslagen bestaan voor extra bagage, stoelreservering etc.

Aanmelden uiterlijk voor vrijdag 17 augustus a.s.; we nemen na je aanmelding direct contact met je op. Of de voorgestelde vlucht nog ruimte biedt zullen we dan moeten nagaan en anders zoeken we -zoveel mogelijk binnen de geplande data- naar alternatieven.

Prijs: € 975

Bij de prijs is inbegrepen:

  • transfer van en naar het vliegveld
  • drie maaltijden per dag
  • 6 – 8 uur individuele- en groepsbegeleiding per dag
  • Onbeperkt koffie, thee en water.

Niet inbegrepen:

  • Vliegtickets en eventuele reis- en annuleringsverzekering
  • Andere drankjes verkrijgbaar voor € 1 per glas.
  • Uitstapje(s) en buiten de deur eten, zijn volop mogelijkheden daartoe!
DutchEnglishGermanSpanish